Top
Murermester Simon Vejle > Microcement Badeværelse

Få opgraderet dit badeværelse med microcement

Kunne du godt tænke dig at få skiftet det kedelige, gamle 70’er badeværelse ud med et nyt? Så bør du tage kontakt til murerfirmaet Simon Vejle i Nordjylland. Jeg er et enkeltmandsfirma, der har specialiseret mig i en række mindre mureropgaver. En af dem er at puste nyt liv i gamle badeværelser.

Microcement på mange nordjyske badeværelser

Microcement er blevet et af de mere populære materialer på markedet, og du kan efterhånden se det rigtig mange steder rundt omkring i landet. Også på en del badeværelser i Nordjylland. Spørger du mig, er der flere årsager til, at det er blevet så populært:

  • Slidstærke egenskaber der gør, at gulvene holder i mange år.
  • Det er vandafvisende, og de er derfor særdeles velegnede i vådrum.
  • Hurtigt at påføre og let at arbejde med.
  • En hurtig måde at opfriske et gammelt badeværelse på uden at skulle bygge helt nyt.

Koster det ikke mange penge?

Nej. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det gør det faktisk ikke sammenlignet med mange andre løsninger. Nogle gange behøves der faktisk ikke andet end et par småjusteringer for at få et ældre badeværelse til at funkle. Som nordjyde ved jeg, hvor godt vi passer på vores penge. Jeg ser derfor ingen grund til at smide rigtig mange penge efter et stort byggeprojekt, hvis man kan få et drømmebadeværelse ved at udføre et par enkelte justeringer hist og her. Ofte skal der ikke mere til, og det er jeg ekspert i at vurdere og komme med bud på.

Derudover er dette meget billigere at anvende end fx fliser, da microcement kan mures direkte på mange oveflader. Du skal derfor heller ikke stå med et stort nedrivnings- og klargøringsprojekt, hvilket gør byggeprocessen billigere, hurtigere og mere overskuelig.

Få dit personlige badeværelse med microcement

Vælger du at anvende microcement til dit nye badeværelse, drager du ikke blot fordel af de tekniske egenskaber, produktet har. Du kan vælge at beholde gulvene, som de er eller male dem i lige den farve, du har lyst til. Er du til et moderne nordisk udtryk, kan du lade dem stå helt rå uden at male dem. Hvis du drømmer om et badeværelse, der godt må emme af wellness med et touch af moderne romersk badstue, kan du male microcementen i en flot turkis nuance. Der er nærmest uanede muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen.