Top
Murermester Simon Vejle > Microcement Gulv

Få et flot gulv i microcement

Om du er i gang med et større badeværelsesprojekt i det nordjyske drømmehus eller bare ønsker et par småjusteringer til at friske boligen op med, er microcement måske vejen frem. Microcement er gennem de seneste år blevet meget populært, og i de to år, det har eksisteret på det danske marked, er det blevet flittigt anvendt i danske hjem rundt omkring. Takket være rigtig gode egenskaber er det særdeles velegnet til en lang række opgaver, heriblandt nyt gulv.

Microcementgulve er også kommet til Nordjylland

Og det er der bestemt en årsag til. Ud over at se hammer godt ud, kan microcement prale af en lang række egenskaber, der gør det til et så eftertragtet produkt, som det er:

  • Slidstærk: Gulve i microcement er ekstremt slidstærke, og du kan derfor anvende produktet til gulve i alle rum indendørs.
  • Vandafvisende: Microcement er særdeles vandafvisende, og mange anvender det med fordel, når der skal lægges nyt gulv på badeværelset.
  • Nem at rengøre: Da materialet påføres jævnt over det hele og får en meget glat overflade efter hærdning, er det utrolig nemt at rengøre.
  • Kræver ingen vedligeholdelse: Sammenlignet med andre typer gulve i fx træ eller laminat kræver gulve i microcement ingen vedligeholdelse.
  • Revningsfri: Materialet er revningsfrit, og du kan derfor være sikker på, at du med microcement får smukke gulve, der holder i mange år.

Klassiske eller rå gulve i microcement?

Når du vælger at få et microcement gulv, får du ikke bare gavn af de førnævnte egenskaber. Du får også mulighed for at sætte dit helt eget præg på, hvordan det skal se ud. Designmæssigt kan microcementgulve nemlig også lidt af hvert:

  • Råt og moderne New Yorker-look: Hvis du er til den mere rå betonstil, der gerne må have et strejf af industri over sig, kan du vælge at lade gulvene være, som de er. Ved at lade dem stå i deres oprindelige form, får du et meget moderne look, der kan pifte ethvert rum op.
  • Klassisk stil: Du kan også vælge at gå den mere klassiske vej. Maler du det færdiglagte gulv i dæmpede, velkendte farver, får du et mere roligt og klassisk udtryk.
  • Eksperimentér: Da du kan male direkte ovenpå microcementen, giver det et hav af forskellige indretningsmuligheder. Har du et klassisk hvidt køkken, kan du fx give gulvet en flot mørkegrøn farve for at bryde det stilrene udtryk og give rummet lidt ekstra kant.