Top
Murermester Simon Vejle > Microcement

Microcement giver uendeligt mange muligheder

Måske har du aldrig hørt om materialet microcement før. Måske har du, men tænker hvor mange muligheder kan der egentlig være? Er det ikke bare noget, man bruger til gulve på badeværelset? Nej. Slet ikke. Det kan nemlig meget mere end det. I mit murerfirma i Nordjylland anvender vi det ofte. Selvom det kun har eksisteret på det danske marked i to år, er danskerne ved at få øjnene op for alle de gode egenskaber og anvendelsesmuligheder, produktet har.

Microcement er ikke kun til gulve

Microcement er i den brede befolkning nok mest kendt for at blive brugt til badeværelser. Men materialet kan meget mere end det, og anvendelsesmulighederne er mange:

  • Bordplader: Det er et meget fleksibelt og revningsfrit materiale, og det egner sig også perfekt som bordplade. Microcementens fleksible egenskaber gør, at det sagtens kan følge en smukt udført runding eller hjørne, uden at du behøver at bekymre dig om revner og sprækker.
  • Møbler: Det er også blevet meget populært at anvende microcement til møbler. Du kan skabe nogle helt fantastiske og unikke møbler med dette materiale. Er du på udkig efter et moderne og råt spisebord, kan du lade microcementen stå ubehandlet, hvilket giver et moderne New Yorker-look. Det er også muligt at blande farvepigmenter i materialet, hvis du fx er til en massiv hylde i sarte, grønne nuancer.
  • Vægge: Microcement anvendes også ofte til vægge, men ikke bare på badeværelser. Ønsker du lidt mere spræl i stuen, kan det være oplagt at mure den ene væg op i microcement. Du kan lade væggen stå råt for et moderne, nordisk look eller male den i din yndlingsfarve.
  • Alle overflader: Når microcement påføres korrekt, kan det anvendes til stort set alle overflader takket være dets elasticitet og stærke binding. Det kan fx være beton, fliser, gipsvægge og træ.

Microcementens mange fordele:

Udover at se moderne og lækkert ud har microcement en lang række egenskaber, som gør den så populær:

  • Nem at rengøre.
  • Slidstærk.
  • Hurtig at påføre og let at arbejde med.
  • Holder i mange år.

Ved at anvende microcement til dit næste projekt står du med et stærkt kvalitetsprodukt, der ikke bare ser super flot ud, men som også holder til lidt af hvert. Designmæssigt er der også fordele med microment da looket er meget nordisk. Så hvis du ønsker en moderne skandinavisk stil, så er der oplagt at kigge nærmere på microcement. Der er bestemt en årsag til, at det på kort tid er blevet så populært og har opnået stor udbredelse – også her i Nordjylland.

Microcement er yderst slidstærkt og holder i mange år. Vi giver 10 års produkt garanti.