Top
Murermester Simon Vejle > Murer Aalborg

Murer i Aalborg til tjeneste!

Har du lige købt en fed lejlighed i Aalborg men med et badeværelse, der godt kunne trænge til en make-over? Eller måske har du endelig fundet drømmehuset, hvor facaden ville have godt af en omfugning? Så kan du hyre et dygtigt murerfirma fra Aalborg til at klare opgaven for jer.

Aalborgensisk murer kan lidt af hvert

Som enkeltmandsfirma har jeg gjort det til min spidskompetence at udføre en række mindre mureropgaver. Derfor påtager jeg mig heller ikke større opgaver, som fx nybyggerier eller tilbygninger. Er du i tvivl om, hvor på skalaen din næste mureropgave ligger, er du mere end velkommen til at kontakte mig og høre nærmere. Så kan vi tage en snak om dine ønsker og drømme og sammen finde ud af, om vi er det perfekte match. Jeg udfører bl.a.:

  • Omfugning af murværk.
  • Nyt eller istandsættelse af badeværelse.
  • Opgaver i det populære materiale microcement. Det kan være et nyt og moderne gulv eller en rå væg i fx spisestuen.
  • Flisearbejde i mange afskygninger.

Et murerfirma du kan stole på

Med mere end 7 år erfaring i branchen ved jeg, hvor stort et indgreb det kan være i folks hverdag, når der skal udføres større eller mindre håndværksopgaver. Derfor er det uhyre vigtigt at have et tillidsfuldt forhold til din håndværker. Hvis du hyrer mit murerfirma i Aalborg til jeres næste mureropgave, kan du forvente:

  • Kvalitet: Jeg sætter en kæmpe ære i at udføre gedigen godt håndværksarbejde, og jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder også valg af materiale, hvor jeg altid anvender de bedste, der er til rådighed på markedet. Jeg lever efter devisen, at kun det bedste er godt nok til mine kunder.
  • Perfektion og detaljeorienterethed: Jeg er en meget grundig og ærekær murer i Aalborg, der gør en dyd ud af at levere perfektion med en stor sans for detaljer. Du kan derfor regne med, at der ikke blive nogle hurtige hovsaløsninger og ufærdige, løse ender.
  • Realistisk tidsplan: Når en håndværker skal udføre en opgave for dig, er det vigtigt, at der er en realistisk tidsplan i forbindelse med projektet. Som håndværker befinder man sig i folks hjem. Det kan derfor være noget af et indgreb i hverdagen, når der skal igangsættes diverse byggeprojekter. Jeg bestræber mig altid på at lave en realistisk tidsplan, som jeg kan overholde, så opgaven ikke trækker i langdrag.