Top
Murermester Simon Vejle > Murer Frederikshavn

Dygtig murer i Frederikshavn

Gå du med tanker om et nyt og smukt badeværelse eller trænger din facademur til en kærlig hånd? Så har du brug for en dygtig murer, der kan levere stærkt håndværk og flotte resultater. Og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg udfører mureropgaver med det største engagement, professionalisme og perfektion, for kun det bedste er godt nok til minde kunder. Her på siden kan du læse mere om, hvilke opgaver jeg er specialiseret i.

Murerfirma der aldrig går på kompromis

Med 7 års erfaring i branchen ved jeg, hvor vigtigt det er, at du som kunde føler, du kan regne med din håndværker. Selvom jeg er en gæv og beskeden jyde, er jeg ikke bleg for at sige, at du trygt kan overlade din næste mureropgave til mig. Jeg gør en dyd ud af at være lydhør overfor mine kunder for at sikre, at vores opfattelser og tanker stemmer overens. Først dér kan vi sammen skabe et resultat, som du bliver tilfreds med. Derudover er det alfa og omega for mig at understrege, at jeg betragter enhver opgave som var det til mit eget hus. Jeg arbejder detaljeorienteret og stiler efter perfektion i alle mine opgaver.

Kvalitet til tiden

Til mine opgaver anvender jeg kun de bedste materialer. Kvalitetsmaterialer og godt håndværk går nemlig hånd i hånd. Mit arbejde udføres efter de nyeste krav og regler, som byggebranchen stiller, og du kan derfor også være sikret en korrekt og lovlig udførelse. Hyrer du mit murerfirma til din næste opgave i Frederikshavn, kan du ikke bare være sikret kvalitetshåndværk. Men kvalitetshåndværk til tiden. Derudover er det mig magtpåliggende at stræbe efter en realistisk tidsplan, jeg kan overholde. At igangsætte større eller mindre byggeprojekter kan nemlig være en stor indgriben i folks hjem og hverdag, og det er vigtigt, at det ikke trækker i unødvendig langdrag.

Forskellige mureropgaver til kvalitetsbevidste Frederikshavnere

I mit murerfirma kan jeg påtage mig flere forskellige mureropgaver. Jeg kan bl.a. tilbyde:

  • Dygtigt flisearbejde.
  • Omfugning af murværk.
  • Renovering af badeværelser.
  • Stor erfaring med det populære materiale microcement.

Står din opgave ikke her, er det ikke ensbetydende med, at jeg ikke kan påtage mig den. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg er det rigtige match til at stå for dit næste projekt. Da jeg er et enkelmandsfirma, tager jeg som udgangspunkt ikke større opgaver som fx nybyggerier og tilbygninger.