Top
Murermester Simon Vejle > Murer Hjørring

Lad en murer i Hjørring gøre arbejdet

Om du står og skal have renoveret dit gamle badeværelse eller trænger til at få frisket stuen op med en smart muret væg, kan jeg hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring som murer og kan tilbyde professionelt kvalitetsarbejde.

Murerfirma i Hjørring udfører mange opgaver

I mit enkeltmandsmurerfirma har jeg specialiseret mig i at udføre en lang række mindre mureropgaver:

  • Renovering af badeværelse: Måske står du med et badeværelse, der trænger til den helt store omgang. Nogle gange kan det faktisk lade sig gøre at få drømmebadeværelset ved nogle få justeringer og renoveringer. Det er jeg ekspert i at vurdere. På den måde risikerer du ikke at skulle bruge flere penge end højst nødvendigt på dit nye badeværelse.
  • Opmuring af vægge: Mange hjem bliver holdt i stilrene, hvide farver. Ønsker du lidt mere spræl i hverdagen, kan en opmuret stuevæg give ekstra liv til boligen. Du kan lade væggen stå ubehandlet for et råt og moderne New Yorker-look. Alternativt kan du male den i din yndlingsfarve.
  • Omfugning af murværk: Trænger din facade til et ungt og frisk ydre, kan det få et nyt med en omfugning. Det ser ikke bare knivskarpt ud men hjælper til også til at stabilisere murværket, så det holder i mange år.
  • Mindre mureropgaver: Jeg udfører et hav af forskellige mindre mureropgaver. Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe og få en snak.

Detaljeorienteret og professionel murer

Om du skal have lavet den ene eller den anden opgave, kan du hos mig være garanteret professionelt kvalitetshåndværk til hver en tid. Mine mange års erfaring i branchen fortæller mig, hvor vigtigt et tillidsfuldt samarbejde er. Mange mureropgaver foregår i noget af det allermest private, man kan forestille sig, nemlig folks hjem. Derfor er det af allerstørste vigtighed, at enhver opgave bliver udført med præcision, perfektion og ikke mindst med et skarpt blik for detaljer. Jeg går aldrig på kompromis med kvalitet. Det ypperste for mig, er at sikre, at du som kunde står præcist med det færdige resultat, du havde drømt om.

Murerfirma med gode samarbejdspartnere

En del mureropgaver kan ikke stå alene. Skal du fx have renoveret dit badeværelse, kræver det et smukt samarbejde med tømrere og VVS’ere. Gennem årene har jeg opbygget et netværk af gode samarbejdspartnere, og jeg kan derfor også tilbyde at stå for koordineringen med dem.