Top
Murermester Simon Vejle > Murer Nordjylland

Professionel murer i Nordjylland

Jyden han æ stærk å sej… Ja, sådan lyder første vers af St. St. Blichers velkendte sang fra 1846. Og hos murerfirmaet Simon Vejle i Nordjylland deles bestemt samme opfattelse. Også når det gælder gedigent godt håndværksarbejde. Jeg ser det som min fornemste opgave at bruge alle mine kræfter, evner og kundskaber, når jeg udfører murerarbejde. Ved at yde mit ypperste kan jeg sikre dig som kunde den mest professionelle og kvalitetsbevidste service.

Skal jeg stå for din næste mureropgave?

I mit murerfirma i Nordjylland tilbyder jeg en bred vifte af håndværksmæssige opgaver. Jeg har mange års erfaring indenfor branchen og udfører bl.a. følgende opgaver:

  • Renovering af badeværelse.
  • Mange typer flisearbejde.
  • Omfugning af murværk.
  • Opgaver udført i microcement.
  • Diverse mindre mureropgaver.

Som enkeltmandsfirma har jeg gjort det til mit speciale at udføre en lang række mindre mureropgaver. Derfor påtager jeg mig ikke store opgaver såsom opmuring af nybyggerier og tilbygninger. Står dit projekt ikke herover, er du altid velkommen til at kontakte mig for en snak. Sammen finder vi en løsning.

Murerfirma i Nordjylland du kan regne med

Vælger du mit murerfirma til din næste opgave, kan du være sikker på en ting. Jeg går ikke på kompromis med mit arbejde, og du kan være garanteret professionelt kvalitetshåndværk. Altid! Derudover sætter jeg en ære i:

  • Kvalitet til tiden: Jeg bestræber mig altid på at levere godt håndværk til tiden, og det er vigtigt for mig at lave realistiske tidsplaner. På denne måde risikerer du ikke, at din næste opgave trækker i langdrag.
  • Perfektion: Jeg ved, hvor svært det kan være at overlade renoveringen af dit badeværelse eller opmuring af stuevæggen til en, du ikke kender. I mit murerfirma i Nordjylland har jeg høje krav til håndværket, og jeg arbejder detaljeorienteret og med perfektion for øje.
  • Sikkerhed: Jeg udfører altid mit arbejde efter de gældende krav og regler. Du kan derfor være sikret godt og lovligt håndvæk, hvor sikkerheden er i top.
  • Kvalitetsmaterialer: For at en opgave kan løses så godt som muligt, er det vigtigt med de rigtige materialer. Derfor anvender jeg altid de bedste, der er på markedet.

Gode og dygtige samarbejdspartnere

Gennem mine mange år i branchen har jeg opbygget et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste tømrere, malere og VVS’ere. Således kan jeg også tilbyde at koordinere dit projekt, så du slipper for at holde styr på de mange håndværkere.