Top
Murermester Simon Vejle > Nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse?

I mit murefirma i Nordjylland kan jeg hjælpe dig med at få dit drømmebadeværelse. Om du er til et klassisk flisebadeværelse eller et moderne nordisk et af slagsen, kan du trygt lægge opgaven i mine hænder. Hvad end du vælger, kan du være garanteret detaljeorienteret kvalitetshåndværk udført i de bedste materialer på markedet. Jeg går aldrig på kompromis med sikkerhed, og du kan stole på, at arbejdet udføres efter byggebranchens krav, regler og love.

Et nyt badeværelse behøver ikke en totalrenovering

Der er mange måder at få et nyt badeværelse på. En af dem er at bygge helt nyt, og du kan derved designe det præcist, som du ønsker det. Men du kan også få drømmeværelset ved at implementere diverse justeringer og tiltag. Er økonomien ikke lige til det, eller kan du ikke helt overskue at rive alt ned og starte forfra, er der hjælp at hente. Jeg har i flere år benyttet mig af det populære materiale microcement. Det er en hurtig og nem måde at give badeværelset helt nyt liv på, da det ikke kræver en gennemgribende renovering. Microcementen kan mures direkte på eksisterende fliser, hvilket ikke bare bidrager til en hurtigere istandsættelse. Det er også en billigere måde at gøre det på, da der ikke skal bruges tid og penge på nedrivning og klargøring.

Hvilken stil er du til?

Det kan også være, at du foretrækker fliser på badeværelset. I mit murerfirma i Nordjylland har jeg bl.a. specialiseret mig i at kunne tilbyde smukt udført flisearbejde. Fliser fås i uendeligt mange forme, farver og designs, hvilket kan give vidt forskellige udtryk. Er du til et moderne badeværelse med et touch af boheme, kan du vælge store kvadratiske fliser i en smuk turkis farve. For at fuldende stilen vil det se rigtig godt ud at opmure en bruseniche eller badekar i samme flise. Må der gerne være mere spræl, kan du også sammensætte flere forskellige fliser og derved lave din helt egen unikke stil.

Gode nordjyske samarbejdspartnere

Kræver dit badeværelsesprojekt mere, end hvad der står i en detaljeorienteret murers magt, så fortvivl ej. Jeg har gennem tiden skabt et netværk af super dygtige, nordjyske VVS’ere, malere og tømrere, som jeg kan koordinere dit projekt med. På denne måde slipper du for at holde styr på alle håndværkerne og kan i stedet brugen tiden på at indrette dit nye badeværelse.