Top
Murermester Simon Vejle > Renovering af badeværelse

Smuk og holdbar renovering af badeværelse

Er du træt af dit gamle badeværelse og derfor ønsker en kærkommen opgradering? Mangler du inspiration til, hvordan din opgave løses bedst muligt? Og kan du ikke overskue tanken om at skulle leve uden badeværelse i flere måneder? Så lad mit murerfirma i Nordjylland stå for en fyldestgørende og professionel renovering af dit badeværelse.

Det behøver ikke at koste en bondegård at renovere dit badeværelse

Såfremt du skal i gang med en større renovering i dit hjem, kan det godt give sved på panden, når du tænker på, hvor dyrt det kan blive. Men det behøver ikke at koste en bondegård at få dit drømmebadeværelse. En billigere måde at give dit badeværelse en tiltrængt og smuk make-over på, kan være at anvende microcement. Ved at benytte microcement slipper du for at skulle rive de nuværende gulve eller fliser ned, da denne kan påføres direkte på det eksisterende underlag. Det er ikke bare en billigere måde at få et nyt badeværelse på. Du slipper også for et større og temmelig støvende nedrivningsarbejde. Dertil kommer de mange designmæssige fordele ved at bruge microcement. Du kan vælge at lade cementen stå umalet i sin reneste form, hvilket giver et meget råt og moderne, nordisk udtryk. Er du til en mere klassisk stil, kan microcementen også males i lige den farve, du ønsker.

Er du mere til fliser på badeværelset?

Måske er du typen, der hælder mere til at have fliser på dit badeværelse. I det tilfælde kan jeg også hjælpe dig med det. Arbejdet med at opsætte fliser er dog mere tidskrævende, da det også indebærer nedrivning af eksisterende gulve og vægge, inden de nye skal sættes op. Derved bliver opgaven også det tilsvarende dyrere, end hvis der blot skulle mures microcement ovenpå de nuværende overflader. Ydermere tager arbejdet også længere tid at udføre, men når det er sagt, så kan fliser altså lidt af det hele. Om du er til hvide fliser i klassisk 60’er stil eller mere til et 20’er boheme look med turkise fliser og badekar med løvefødder i guld, er helt op til dig. Mulighederne er virkelig mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Lige meget om du vælger microcement eller fliser i forbindelse med renoveringen af dit badeværelse, så kan du være garanteret veludført, holdbart og professionelt håndværk fra murerfirmaet Simon Vejle i Nordjylland.